Badstuer og våtrom

saunat_cropped.jpg

Kingspan Sauna-Satu gjør at man kan gjennomføre isolering av badstuer enkelt, sikkert og med et tynt isolasjonslag. I overgangen mellom gulvet og veggen kan man legge fuktsperre direkte på Kingspan Sauna-Satu, og slik sparer man betydelig med arbeid og kostnader.

  • God varmeisolasjon og høy vanndampmotstand: 30 mm Kingspan Sauna-Satu tilsvarer omtrent 60 mm lektet mineralull vegg.
  • Flere kvadratmeter i badstuen: 40 mm sparing i veggene betyr 0,4 kvadratmeter mer plass i en normal badstue.
  • Sikre konstruksjoner: Kingspan Sauna-Satu slipper ikke fukt inn i konstruksjonen og forhindrer skader på materialene.
  • Kingspan Sauna-Satu er finsk, akkurat som badstuen!

Se også vår Tekniske Godkjenning dersom du trenger hjelp til hvordan du kan bruke våre produkter.

Kingspan Sauna-Satu passer i alle bygninger, uavhengig av alder og materialer i reisverket. Kingspan Sauna-Satu monteres direkte på murvegger eller reisverk i tre. Med skjøtene tettet med tetningsskum og isolasjonsteip blir isoleringen av badstuen effektiv, og den fungerer teknisk riktig, sikkert og pålitelig også under krevende forhold.

Enkelt, raskt og effektivt

saunova_nainen1_cropped.jpg

Kingspan Sauna-Satu er lett å montere riktig og passer i alle bygninger, uavhengig av alder og materialer i reisverket. Kingspan Sauna-Satu monteres direkte på murvegger eller reisverk i tre. Med skjøtene tettet med tetningsskum og isolasjonsteip blir isoleringen av badstuen effektiv, og den fungerer teknisk riktig, sikkert og pålitelig også under krevende forhold.

Det ligger et grundig forskningsarbeid bak Kingspan Sauna-Satu-isolasjonsplater. Forskningsområdene har vært platens fukttetthet, varmeisolering og langvarige varmetoleranse samt oppvarmingstiden i badstuen og isolasjonens renhet.

Vi gir ti års garanti på Kingspan Sauna-Satu-isolasjonsplater. Kingspan Sauna-Satu og Therma -isolasjonsplater har den beste miljøklassifiseringen, M1 for sin renhet.

I Kingspan Insulations detaljbibliotek kan du laste ned konstruksjonstegninger for våtrom og badstuer.

Se også vår Tekniske Godkjenning dersom du trenger hjelp til hvordan du kan bruke våre produkter.