Gulvløsninger i bolighus

alapohjat_cropped.jpg

Isolasjon fra Kingspan isolering passer også svært godt til isolasjon av gulv. Som oftest snakker man enten om gulvkonstruksjoner direkte på mark eller med kryperom, og det finnes enkle og effektive løsninger for begge alternativene.

Kingspan Insulation produktene gir holdbar løsning som isolasjon til gulv av tre eller hulromselementer. I hus med reisverk i tre kan man enten legge gulvisolasjonen mellom eller utenpå bjelkelaget. Kingspan isolering passer også godt som isolasjon til betonggulv direkte på mark og gulv med kryperom. Kingspan isolering har en høy trykkfasthet som sikrer at konstruksjonen fungerer i bolighus.

Ved å bruke isolasjon fra Kingspan isolering oppnår man isolasjonsverdier med svært tynne isolasjonslag. Man oppnår også lett den riktige tettheten på konstruksjonen ved å bruke Kingspan isolering.

Se også vår Tekniske Godkjenning dersom du trenger hjelp til hvordan du kan bruke våre produkter.

Effektiv isolering av gulv direkte på mark eller gulv med kryperom

alapohjat2_cropped.jpg

Kingspan Insulation produktene har så gode isolasjonsegenskaper at det ved normal renovering som oftest holder det med 80-130 mm isolasjon.

Det også mulig å gjennomføre effektive isolasjonsløsninger for gulvkonstruksjoner med kryperom.

Det finnes flere måter å isolere disse gulvene på. Den enkleste måten, er å montere Kingspan isolering mellom bærebjelkene. Kingspan -isolasjonsplatene festes med tetningsskum til bjelkelaget for å oppnå optimal lufttette. Tykkelsen på isolasjonslaget kan man fritt velge fra det Kingspan Insulation sine standard platestørrelser.

I Kingspan Insulations detaljbibliotek kan du laste ned konstruksjonstegninger til gulv.

Se også vår Tekniske Godkjenning dersom du trenger hjelp til hvordan du kan bruke våre produkter.