Kingspan -løsningene passer til de aller fleste ytterveggs konstruksjoner

ulkoseinat_cropped.jpg

Kingspan isolasjon passer utmerket til isolering av yttervegger med all slags konstruksjonsmateriale som tre, betong, murstein, bygningsblokker, lettbetong, tømmer og stål. Med Kingspan isolasjon oppnår man isoleringsverdier med svært tynne isolasjonslag. Man oppnår lett den riktige tettheten på konstruksjonen, og dette er en svært viktig egenskap for å oppnå et lavt varmetap.

I trehus kan man enten legge isolasjonen mellom, utenpå eller på innsiden av stenderveggen. Kingspan isolasjon kan også brukes til dampsperrelag i himlinger med bindingsverk i tre.

Kingspan produktene fungerer som innvendig eller utvendig isolasjon til veggkonstruksjoner av betong, lettbetong og tømmer. Og selvfølgelig som isolasjon i betongelementer.

Med isolasjon fra Kingspan kan man oppnå en varmeøkonomisk effektiv, lufttett og fuktteknisk pålitelig ytterveggkonstruksjon

Det er lett å montere Kingspan -isolasjonsplatene og mulighetene for feil er små. Isolasjonsplatene bearbeides til riktige mål etter monteringsanvisningene og festes med polyuretanskum til reisverket. Skjøtene mellom isolasjonsplatene skal også alltid tettes med polyuretanskum.

Se også vår Tekniske Godkjenning dersom du trenger hjelp til hvordan du kan bruke våre produkter.

En effektiv og enkel ytterveggløsning ved renoveringsprosjekter

ulkoseinat2_cropped.jpg

Kingspan isolering passer utmerket som isolasjon i yttervegger ved renovering av alle slags bygninger. I Kingspan Insulations produktsortiment finner man løsninger for alt innen isolering, fra etterisolering til passivenergiløsninger.

På det enkleste kan man montere den tynne Kingspan isolering på innsiden av reisverket som etterisolering og fuktsperre. I omfattende renoveringer kan man enkelt ved å skifte ut hele isolasjonslaget i ytterveggen få en lavenergi- eller til og med en passivkonstruksjon etter nåtidens bestemmelser for en gammel bygning.

I Kingspan Insulations detaljbibliotek kan du laste ned konstruksjonstegninger til yttervegger.